رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: شورای نگهبان اعلام کرده که تصمیمگیری درباره رجل سیاسی و مذهبی برعهده مجلس نیست و در حقیقت ایرادش به اصل ۱۱۵ قانون اساسی بوده که لازم است اصلاحات مورد نظر صورت بپذیرد.
بامداد خوزیان| رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: شورای نگهبان اعلام کرده که تصمیمگیری درباره رجال سیاسی و مذهبی برعهده مجلس نیست و در حقیقت ایرادش به اصل ۱۱۵ قانون اساسی بوده که لازم است اصلاحات مورد نظر صورت بپذیرد.
محمدصالح جوکار به ایرادات شورای نگهبان درباره طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: ایراداتی که شورای نگهبان به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری وارد دانسته به مجلس شورای اسلامی ابلاغ شده است و در حال حاضر نیز نشستهای مشترکی با برخی از اعضای شورای نگهبان برگزار میشود تا ایرادات را مرتفع کنیم و مجددا به صحن علنی مجلس ابلاغ شود.
نماینده مردم یزد، اشکذر، بخش ندوشن و دهستان سورک در مجلس شورای اسلامی افزود: قانون اساسی شرایط و معیار نامنویسی افراد برای انتخابات ریاست جمهوری را به صورت کلی در قالب اصل ۱۱۵ که همان رجال سیاسی، مدیر، مدبر بودن، ایرانی الاصل و… را مشخص کرده است، اما در دیگر انتخابات اینگونه نیست بلکه شرایط و معیارها تعیین شدهاند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اشکالات جدی در قانون انتخابات ریاست جمهوری وجود دارد مثلا شرایط نامزدها برای ثبتنام مشخص نیست و هر فردی اعم از بیسواد و باسواد میتوانند نامنویسی کنند، اما مجلس شورای اسلامی در طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری معیارهایی را مشخص کرده است تا فقط افراد واجد شرایط بتوانند ثبت نام کنند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در موعد انتخابات ریاست جمهوری قریب به ۱۶۰۰ نفر نامنویسی میکنند که اکثرا هم رد صلاحیت میشوند و در حقیقت این موضوع به صلاح کشور نبوده و به نحوی جایگاه ریاست جمهوری مورد تمسخر قرار میگیرد، اما در اصلاح قانون انتخابات، شرایطی ایجاد شده که برای ثبتنام، افراد پالایش میشوند و هر فردی نمیتواند وارد این عرصه شود.
جوکار بیان کرد: شورای نگهبان اعلام کرده که تصمیمگیری درباره رجل سیاسی و مذهبی برعهده مجلس نیست و در حقیقت ایرادش به اصل ۱۱۵ قانون اساسی بوده که لازم است اصلاحات مورد نظر صورت بپذیرد.
وی به ایرادات هیاتعالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت به قانون اصلاح انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: ایرادات هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز مشابه همین ایرادتی بوده که شورای نگهبان مطرح کرده است.
منبع: خانه ملت
لطفاً به اشتراک بگذارید
لینک کوتاه
برچسب ها:
نظر شما
لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
نظر شما