آیا یک دزفولی رییس دانشکده علوم پزشکی شوشتر می شود؟
آقای سرمست دانشکده علوم پزشکی شوشتر نیاز به مدیران غیربومی و وارداتی ندارد
پس از انتصاب دکتر محمدی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان و یکی از گزینه های مدیریت دانشکده شوشتر در همین اواخر، خبری به دست بامداد خوزیان رسید که در دانشکده علوم پزشکی شوشتر نیز به زودی تغییراتی در سطح مدیر و معاونین آن رخ خواهدداد.
شنیده هاحاکی از آنست که از سوی برخی محافل در اهواز برای دانشکده شوشتر نیز به شدت در حال تلاش برای تعیین تکلیف انتصاب مدیر بوده و بحث انتصاب یک گزینه دزفولی دیگر برای شهرستان شوشتر، به صورت جدی مطرح شده و در حال پیگیری است.
سوال اینجاست که بالاخره حد یقف استفاده از مدیران شهرستان همجواری نظیر دزفول در تمام مناصب استان خوزستان تا کجاست؟
و چرا اصولا در شهرستانهای دیگر بایستی از مدیران وارداتی دزفولی استفاده شود و به مدیران بومی توانمند و دلسوز آن منطقه بی اعتنایی کرد و آنان را سوزاند؟
چرا دکتر سرمست شوشتری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز که خود زاده شهر دارالمومنین شوشتر است باید اجازه بدهد تا از شهرهای همجوار مدیر به شوشتروارد شود؟ و یک غیربومی سکاندار دانشکده علوم پزشکی شوشتر شود
بی شک دانشکده علوم پزشکی شوشتر در حال حاضر نیاز به یک مدیر بومی دلسوز، کاربلد و آشنا به منطقه و فرهنگ اجتماعی و سیاسی شوشتر دارد تا بتواند این وضعیت بسیار شکننده را مدیریت و دانشکده را از بحرانهای پیش آمده بیرون آرد.
انتظار می رود که سهراب گیلانی به عنوان نماینده مردم شوشتر، جلوی سهم خواهی و زیاده خواهی مدیران شهرهای دیگر را گرفته و در این دو سال باقیمانده وکالتش، به جوانان کارآمد و سالم شهر اعتماد و تکیه کند تا حداقل در کارنامه وی نقطه قابل قبولی درج شود./ بامدادخوزیان
تاریخ انتشار خبر جمعه ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ ساعت : ۱۴:۳۰ دقیقه
نظر شما