دکتر مهرداد شریفی، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان از تعطیلی موقت ۴۴۶ واحد صنفی و اماکن عمومی متخلف از ضوابط بهداشتی در پی اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان خبر داد.
دکتر شریفی گفت: به منظور صیانت از سلامت شهروندان و مسافران نوروزی، بر اساس قانون اصلاحیه ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، با ناقضان از این قوانین برخورد خواهد شد. در همین راستا، تاکنون تعداد ۴۷ هزار و ۴۸۱ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط یکهزار و ۹۵۸ اکیپ از بازرسان بهداشت محیط انجام شده است که برای ۷ هزار و ۶۷ واحد صنفی اخطار کتبی صادر و ۷۴۲ واحد صنفی متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: پس از ارائه آموزشها و تذکرات لازم بهداشتی به کلیه متصدیان و مدیران مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط مهندسان بهداشت محیط مراکز بهداشت شهرستانها در مناطق شهری و روستایی، عدم رعایت موازین بهداشتی هرگز پذیرفتنی نخواهد بود.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان یادآور شد: طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان به منظور کنترل بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و با هدف رعایت بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت ابزار و تجهیزات کار مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بهداشت مساجد، اماکن عمومی و کلیه محلهای اسکان مسافران و تفرجگاهها، از ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ در شهرستانهای تحت پوشش این دانشگاه آغاز گردید و تا ۱۵ فروردینماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
دکتر شریفی اظهار داشت: در طول اجرای این طرح تاکنون، با هماهنگی با سایر دستگاههای اجرایی، یکهزار و ۶۳۴ بازرسی مشترک از مراکز و اماکن عمومی به عمل آمد.
تاریخ انتشار خبر: چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴
نظر شما